keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Aika pysähtyi

Aika pysähtyi Koh Phayamin saarella. Palasimme sieltä vastahakoisesti ihanaan Ranongin pikkukaupunkiin ja majoituimme jo ennen saarta tutuksi tulleeseen budjetillemme aivan liian tyyriiseen (superior huone kahdella aamiaiisella 1700b) Tinidee nimiseen hotelliin. Viihdyimme erityisen hyvin allasosaston kuumien mineraalikylpyjen vuoksi. Eilen aamulla lähdin ostamaan bussilippuja täksi aamuksi Krabille josta meille olisi lennot Malesiaan muutaman päivän kuluttua. Lippuja ei kuitenkaan voinut ostaa etukäteen. Ensiksi puoliksi leikillämme mietimme jäävämme näille seuduille. Sitten aloimme laskea monta visa runiaa pitäisi loppu reissun aikana Myanmariin tehdä ja mitä se maksaisi. Miksi matkustaa kauemmaksi jos on jo juuri siellä missä haluaa olla? Ja me haluamme olla juuri nyt juuri täällä. Muutimme hotellin viereiseen pikku Guest Houseen jonka Jenkki omistajan kanssa olin ystävystyneet, saimme AC huoneen jossa on myös lämmin vesi niin halvalla että lupasin etten kerro hintaa kellekkään, lisäksi saimme vinkit ja kontaktit visa runien tekemiseen mahdollisiman huokeasti. Eli me koemme Songranin, eli maailman mageimman vesikarnevaalin! Ja mulla on lupa käyttää täällä keittitä ja lähellä on iso vihannestori. Mahtava fiilis!!!

3 kommenttia:

  1. Kuullostaa ihanalta! Me tykättiin myös Koh Phayamista ja Ranongissa olisi tosiaan voinut viihtyä pidempäänkin. Tuo on juuri parasta noissa ennalta suunnittelemattomissa matkoissa, kun voi lähteä tai olla lähtemättä. On vapaa tekemään mitä haluaa. Mulle yksi songkran joskus menneisyydessä riitti kokemuksena koko eliniäksi. Viikon vesikuurin jälkeen pakenin Koh Sametin rauhaan kuivumaan. Mutta ne on bileet jotka tosiaan kannattaa kokea edes sen kerran. :) Ihania päiviä teille siellä Burman rajalla! Kiitos teidän, me metsästetään lokakuun alulle jo halpoja lentoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ranongin songkran olikin vain yksi päiväinen. Se on ehkä hyvä pituus ultimate vesipläjäykselle. Ja ompa lohdullinen ajatus että suomen kesän jälkeen odottaa aurinkoisemmat viikot taas meitäkin suomen syksyn harmauden keskellä.

      Poista
  2. Hei ihana kuulla kaikesta! :D Enhän mä taas muistanut lainkaan tätä sun blogia...täältähän pääsee hyvin tsekkaamaan, missä meette ja mitä kuuluu :) Pusuja!

    VastaaPoista