maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ranong

Tietokone on reistailee. Olemme edelleen Ranongissa. Koh Phayamilla käytiin vielä toinen viikon pätkä... (Itse olisin viihtynyt pidempäänkin mutta matkaseurue kaipasi jo kaupunkiin.) No äärimmäisen hyvin viihdyn täällä Ranongissakin. GH:n isäntäperhe on tosi sydämellinen ja mukava. Lisäksi Ranongin lupsakassa tunnelmassa on jotain kotoisaa. Ei olla tehty mitään ihmeellistä. Pyoritään toreilla ja käydään temppelissä. Välillä maksamme itsemme päiväksi viereisen Tinidee hotellin altaille (aikuuiset 100b ja lapset 70b) jossa on myos suomalainen sauna.
Tietokone reistailee ja Siril syottää mulle Koh Phayamin Cashew pähkinitä (jotka on muuten niin herkullisia ettei mitään rajaa) että tyydyn vain toteamaan että hyvin voidaan ja auriinko paistaa. Kotikoulukin sujuu mallikkaasti ja olen hämmästynyt siitä miten hurjasti R on näiden kuukausien aikana kehittynyt. Juuri nyt tyon alla on portfolio Kulttuurien kohtaamiset matkallamme.
Muutama viikko ja elämä on villivihannesten keruuta ja mokin laittamista. Sekin tuntuu ihanalle vaikka välillä iskee melankolisuus siitä että matka on jo loppupuolella (vaikka tiedän että edelleen on jäljellä enemmän kuin monen koko lomamatkan pituus, rakastan näitä seikkailuja kovasti ja yritän kaikesta haikeilusta ja fiilistelystä huolimatta elää hetkessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti